torsdag 17 juli 2008

Ingen bio alls

Idag hade vi planerat in ett biobesök till Gävle för att se Sex and the city, vilket senare ändrades till att bli Bio Djupa, men som tillslut blev (dop)fika och småsnack.. Men det gick ju bra det med!


Innan det hade vi varit på stan ett tag, Irma fick vara med oss fyra tanter och Truls eftersom hennes mor skulle bli fin i håret. Tjejerna som har den stora lyxen att vara lediga i helgen och som nödvändigtvis skulle in på alkoholboa fick lov att gå in där då, själv stod jag utanför med två barn i två vagnar, jag som är redig och arbetar då det för en gångs skull sker något i denna stad.. Irmas mamma skulle tydligen bli oerhört vacker för det dröjde innan hon hittade tillbaka, eller så tyckte hon bara det var skönt att vara själv så hon smet runt ensam på stan och gömde sig? Hur som hellst gick det finfint för oss! Efter ett tag blev vi hungriga och besökte kinarestaurangen. Vi fick tre små rätter och Irma åt glatt, favoriten var nog friterad kyckling med sötsur sås. Hon skötte sig iaf exemplariskt lilltjejen, förstår inte varför mor hennes kallar henne grisen . . .
(Här skulle ha varit ett sånt där fint foto som knäpptes på alla tjejerna på dopet, detta är en pik, vill någon vara så vänlig att skicka ett sånt till mig tack?) Det får bli tre av dom bakifrån istället då...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar