söndag 8 februari 2009

En vit helg

Här kommer en hel drös med bilder som sammanfattar helgen lite snyggt. Vi börjar med idag då vi "trotsade" vädret och for till Järvsö för skidåkning. Det gick fint ett tag men sen var det ingen höjdare, det snöade och blåste och var inte alls trevligt. Backen var som att åka off pist då det var så mycket lössnö, skönt o roligt men rätt jobbigt också. Det blev en halvdag för oss sedan gav vi upp. Här i trakterna har snöat rätt mycket senaste dygnet. På första bilden här är en bil i röda cirkeln som visst råkat hamna tokigt, som tur var gick det bättre än det kunnat! Den hänger lite över en kant o det är rätt brant ner där... Sen har vi någon som var väldigt duktig på att parkera ;)
Nästan så bilen blivit översnöad om vi stannat längre! Och ingen vidare sikt på vägen hem... Och efter vägen såg vi iaf två "olyckor" där bilar hamnat lite snett..Bilar som hamnat snett såg jag inatt också då jag åkte hem. Här uppe stod en bil lite för djupt och långt ner i snön medan en annan försökte bogsera upp den. Jag tror det gick fint för imorse var den iaf borta... Om inte översnöad?!?!

Igår var jag iväg på lite trevligheter. Vi kikade på melodifestivalen och spelade spel och gick sedan ner till den kände fågeln och dansade massor! Tack för en trevlig kväll ni som var med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar