måndag 25 oktober 2010

Yet another awesome weekend

Fredagen inleddes med en bra stund i bilen innan vi for in till Boston, parkerade och letade restaurant. Planen var kinesiskt men pga 40 minuters väntan på bord blev det italienskt vilket visade sig vara ett lyckat val. Vapiano var modernt, mysigt, fint och vi blev gott mätta på pasta. Efter middagen for vi hit hem, chillade lite och somnade sedan alla tre här nere i källren.

Så fort vi vaknat lördagmorgon styrde vi bilen söderut mot Wrentham för shopping, mitt mål var en väska vilket jag fick med mig hem men det blev också annat smått och gott.
Jag hittade ett par converse i stl 53, kan ni förstå? Det är helt galet stort! STL 53!!!







Efter Wrentham tog vi "genvägen" via Ikea där vi fick köttbullelunch och det allra bäst; julmust! Gick loss på shoppen som vanligt och har nu laddat upp i skafferiet.







For direkt hem till Marte efter heldagen av shopping där temat för kvällen var glofs, äta, vräka, mumsa. Ungefär. Massor av popcorn och massor av glass satte vi i oss jag, Anette och Marte. Såg på halva 27 dresses och sedan på en gammal svartvit film med Greta Garbo, så ruskigt bra ljudeffekter och musik i filmen! Vanessa och Markus kikade förbi en sväng innan vi la oss och sov gott hela dagen. Vaknade utvilade och pigga till en grå dag. Softade och tog det lugnt, avnjöt god frukost till klassisk musik och gjorde oss redo för en ny dag. Anette var äckligt positiv men det gillas ju så det var mysigt :)


När vi var redo for vi in till Harvard sq, skaffade drycker från Starbucks och strosade ner mot Charles river i höstvädret. Vid vattnet var de massor av människor och slutavgörandet i Head of the Charles, stora roddtävlingar med människor från hela landet (kanske tom hela världen?), mycket fint att titta på och vi betedde oss nog som 15 åriga finttertjejer, det var roligt ;)







En härlig dag och helg som avslutades på Borders café i Harvard sq, en mysig mexikansk restaurang med god spicy mat. Ännu en härlig helg med underbara vänner!

1 kommentar: