söndag 21 oktober 2007

Blåmärken

Som vi misstänkte igår så har då jag några blåmärken här o var på kroppen idag... Sisådär 4-5 st småttingar på knäna och så någon på ena armbågen, men det har väl ingen dött av och det var det värt :) Undras hur många gånger vi sprang upp för trapporna igår egentligen, över 100 steg varje gång räknade Emma till också! Har lite träningsvärk i axlarna eller skuldrorna idag, måste vara från tävlingsrutchen, vi funderar nu på att börja med bob eller rodel eller något liknande....!

Idag är det en typisk söndag för mig, tvättar, pluggar och städar litegrann. Gör jag något annat på söndagar egentligen? Nix! Är svaret. Men då har man rena kläder, ren lägenhet och lite lugnare under resten av veckan så jag tycker det funkar fint. Plugg har jag väl inte fått så väldigt mycket gjort av idag, 1-2 sidor låter inte mycket men satan det är mycket när det inte finns något att skriva om. Och boken jag ska koppla till handlar ju inte alls om det jag ska skriva om, skitgrejs! Boken ska dessutom tillbaka imorgon så jag måste göra klart idag, vilket iofs är skönt för då lär jag ju bli klar idag och har det sedan undanstökat. Har bestämt mig för att stanna här till tisdagkväll nu, vill faktiskt inte missa kören! Så jag tror jag tar nattåget på tisdag så jag är i Bollnäs onsdag morgon. Då hinner jag nästan få pengar också, just nu är det jävligt eko i både plånbok och på kontot så de här dagarna får jag leva på vad som finns hemma, vilket inte är mycket alls men jag har ju lite av sopporna kvar iaf så jag lär väl överleva! Nu ska jag koka spagetti o göra tomatsås för jag hade en burk krossade tomater, oiho, man tager vad man haver, kan ju bli rena rama lyxmiddagen! O tja, middag.. man får ju spara in när man inte har några pengar eller mat och kombinera middag och lunch och då borde väl mat vid den här tiden bli bra.. :) Tjohej

1 kommentar:

  1. å så du kommer hem, nice :) då kanske du kan följa mig till staden någon dag ja skulle behöva köpa mig en skolväska :)

    SvaraRadera