onsdag 14 januari 2009

När kommer titeln?

Du kommer att få ett erkännande från oväntat håll i dag -
kanske från en överordnad i samband med en uppgift, som du har löst.

Så löd mitt horoskop för dagen, var inte det passande för just idag? Som jag hoppades på att det skulle vara sant då jag läste det imorse. Idag var dagen D, "domedagen", och jag lyckades bli bra nervös innan allt var färdigt. Vi började med att opponera och det tyckte examinatorn vi gjorde väldigt bra. Vi fick sedan vänta hela långa dagen på att få vår dom och tillslut kom den, dock mycket mildare än vad jag förväntat mig efter att ha hört allt annat under dagen. Lade ni märke till en sak i denna text? Vi, vi, vi... ;)

Nu har jag en fundering; Får jag kalla mig förskollärare nu efter examination? Eller kommer titeln på lördag efter högtidscermonin? Blir det inte förns jag fått examensbeviset eller kanske först då jag får jobb som förskollärare? Någon som kan tala om detta?

Jippie Hey förresten, jag förstår det inte! Det är helt overkligt och jag förstår nog inte storheten i detta. Förstår ni hur stort detta är? Akademisk utbildning, 3.5 år på universitet, en utbildning. Jag har nu tillbringat mina 16 senaste år i skolvärlden som elev/student. HELT SJUKT!

2 kommentarer:

  1. såklart du kan kalla dig förskollärare du är ju klar nu :) fasen va tufft känns helt overkligt. Grattis malla!!!
    www.singelpappa.blogg.se en typisk blogg för dig att läsa (syftar inte på att han e singel) ett måste att läsa denna blogg från början! e så hemskt och overkligt!

    SvaraRadera
  2. Grattis Malla! :-D Klart du kan kalla dig förskollärare nu, för det är ju det du är!

    Usch, säg inte sådär.. 16år är låång tid! Man blir ju deprimerad! ;-)

    Kram

    SvaraRadera