måndag 7 december 2009

Stolthet

Idag fanns detta i posten och jag tycker det är coolt. Mycket stolt över ett amerikanskt körkort! Känns som lite påriktigt...

Har haft en bra dag, kallt och vitt. Jag och barnen var ute redan innan nio imorse, iklädda nya overaller, mössor, handskar och skor! A tycker förresten Polarn o. Pyret är toppen och tänker beställa overaller därifrån :) Svenskt ska de va! Well.. Härligt kallt ute imorse och vi lekte på. Ungarna är för sköna ibland alltså, spec L har klockrena komentarer. Igår tex var jag och Matilda här och bakade i köket, Lila sitter på sin stol och äter och utbrister; are you pooping? You have a poop? Snabbt får jag ju försöka försvara och förklara att nej inte bajsar hon väl i köket heller! Då kommer det; Is that your bum??? Helt förvånat.. haha. Putrumpa ska de va! En annan dag var vi i lekparken och där var en flicka i sjuårsåldern utan framtänder, högt och tydligt säger Lila; She haven't brushed her teeth! Jag fattar ingenting och frågar vad hon menar, hon förklarar att hon ju har tappat tänderna. Vilket jag har sagt händer om man inte borstar ordentligt :)

Idag på vår sista måndagseftermiddagsplaydate sa jag lite simpelt att "eller så får man bära runt på na.." vilket lilla L såklart efterapar klockrent helt appropå. Annars har vi börjat jobba på att säga puss puss istället för kissie nu för att få en puss. Förresten säger man ju kissie på "barnspråk" på engelska när man vill ha en puss, vad säger man på svenska, pussy? haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar