torsdag 17 juni 2010

Lets Go Celtics

Okej, ikväll gäller det. Vinner vi nu vinner vi allt och det blir galen fest i staden. Förlorar vi ikväll är det över. Det kommer inte hända! Vi SKA vinna, så är det bara. Jag vill uppleva det här, jag vill se, jag vill vara med. I tisdags var det dags för sjätte matchen, vi hade chans att avgöra men jag vet inte vad som hände. Pannkaka rakt upp och ner kan man säga. Vår uppfart var full av bilar och vi var väl en 11 pers här tillslut. Ikväll jobbar jag och det väntas match igen, heja heja. Red sox spelar också ikväll och den matchen har de tillomed flyttat en timma för att folk ska hinna se Celtics matchen efter då den spelas på västkusten.

Vad har annars hänt de senaste dagarna? Barnen går på simskola, önskar jag kunde lägga ut filmerna här så ni fick se för det är faktiskt skithäftigt. De är då tre år gamla och kan ta sig från ena sidan till den andra i bassängen. Det är den där räddningssimningen jag pratade om förrut. Visst de gråter och vill inte gå dit men de lär sig något. De paddlar och sparkar och lär sig rädda sig själva. Jag tror på det, jag tror det är bra. Undra om det finns något liknande i Sverige? Jag tvivlar... De får också lära sig flyta då det är bästa livräddnignsgrejen, att lära sig vända och hålla sig flytandes på rygg.

Vi har det varmt och skönt denna vecka och i helgen väntas sol och 30 grader, perfekt bröllops och strandväder. Jag o kidsen var på the country club på fm idag och de badade medan jag såg på, fint där. Näe hörni, det har varit rätt lugnt på alla plan denna vecka och finns väl inte mycket att berätta om. Igår hade jag tom tid att spela Sims för första gången på ett år, skoj ;) Nu börjar jag jobba om 16 minuter och ska vika lite kläder innan.

Beat LA!

2 kommentarer:

  1. Sportfåne!!! ;-)
    Mammuth

    SvaraRadera
  2. När man går på babysim här hemma som sen blir nån form av barnsim så är målet att "simma" från ena långsidan till den andra när dom är typ tre. Innan det ska dom alltid "sprattla" sig till närmsta kant. Truls hamnade ju på botten av barnpoolen när vi var i turkiet men tog sig på nå vis till kanten fast än att ramla mitt i så visst lär dom sig och kommer ihåg dom små liven :)

    SvaraRadera