torsdag 7 augusti 2008

Ledig i FYRA dagar

Nu har jag hoppat av ännu ett 24-timmars pass och är nu ledig i fyra dagar, hela långa helger, fredag-måndag. Vad gör man då? Jösses, så här länge var det länge sedan jag var ledig. Känns det som iaf. Just nu sitter jag på mammas altan och äter risgrynsgröt, man kan väl inte kalla det tomtegröt mitt i sommarn? Eller är det mitt i sommaren nu? Skulle jag verkligen sitta här och äta gröt då, är det inte snarare krämsug på sommaren? Men inte kan vi väl kalla det höst ännu, nej jag vägrar även om jag inte tror att värmen kommer komma tillbaka. Inatt ska det tom kunna regna så det kan vara en fara för allmänheten, låter inte alls som nån höjdare.

Ja hur var det med helgen nu då, ärdet någon mer som är ledig? Förmodligen inte tråkigt nog..

Igår natt/kvällen innan satt jag och brände ut alla mina foton på skivor eftersom min lilla dator är fullproppad och inte riktigt orkar med allt längre. Passade på att skicka in lite foton på framkallning också, närmare bestämt 103 foton, och idag kom dom på posten! Snabbt och bra, mycket bra bilder också. Så när jag kommer hem till Umeå ska jag fixa med fina fotoalbum, bland annat var det många bilder från Kos och till dom har jag ett fint album som jag köpte där. Ordning och reda! Förresten så är det dåligt med orning och reda på min dator, b hänger inte riktigt med och vill gärna försvinna då jag skriver.

Nej nu ska jag se om hon som gått över två dagar vill komma snart så ska vi fara på affären.

1 kommentar:

  1. Vi tittade faktiskt på det till dig :) Hittade en helt okej för 1000 lappen! SUgen på marknad nåndag när du är ledig??

    SvaraRadera