måndag 22 februari 2010

Dag 1 - 11 februari

Efter att flyget till LA på onsdagkväll blivit inställt pga snöstorm började vi planera om. Mot kvällningen kom vi fram till att en roadtrip till Miami skulle sitta fint så Sandra och jag bokade bil, hotell och flyg hem och planerade att starta från Avis kl 11 på torsdagen. Riktigt så blev det inte. . .


Torsdagen startade med strålande solsken och Emma skjutsade oss till flygplatsen för att hämta upp vår bil. Surtanten på Avis hade vaknat på fel sida och tvärvägrade ge oss någon bil pga att jag inte hade något kreditkort. Allt kändes rätt hopplöst igen men vi försökte hos Hertz, en trevlig dam där som tyvärr inte kunde hjälpa oss eftersom hon påstod att mitt namn på körkortet och på visakortet inte stämde ihop. Hon hänvisade oss dock till ngn mindre uthyrningsfirma eftersom de kanske hade ett annat system. Mitt hopp om att komma iväg var bortblåst. Provade hos Budget och Marc blev vår räddande ängel. Kan ni förstå hur glada vi blev då allt var påskrivet och klart och vi kom ut och fick se vår pärla. En Chevy Malibu i den vackraste färg jag någonsin skådat. Ungefär . . .


Körde iväg neråt, genom RI och CT, hann in i staten NY innan vi blev hungriga, lunchpaus och sedan vidare över George Washington Bridge innan rush hour, vidare in i NJ och sen är det osäkert om vi passerade PA eller tog oss direkt in i Delaware. Det började mörkna på och vi hörde av oss till Matilda för att se om hon hade sängplatser, det hade hon! Startade från Boston ca 12.20 och lite musik, mycket reklam och en del delstater svängde vi in i ett snöigt DC runt 21. Hittade efter många om och men en parkeringsplats och det var SÅ roligt att se Tiltil igen. Fick i oss lite mat och somnade sött.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar