fredag 5 februari 2010

A visit in Sweden

Ja mina vänner, jag har ju varit på besök I Sverige. Kan inte säga annat än att det var en ruskigt lyckad toppensemester! Sjävklart gick det tiden på tok för fort men jag känner mig ändå nöjd med allt jag hunnit göra och alla jag hann träffa.

Började på fredagen med lunch med brorsan på max påväg från Arlanda, fika hos pappa då jag kom till Bollnäs sedan middag och tårta hos mamma på kvällningen. Lax och pressad potatis var ruskigt gott! På lördagen tog jag en snabb sväng ner på stan där jag knäppte kort på mig själv och spanade in isbanan innan jag for till Sävstaås för att se lillebror spela hockey. En snabb fika hos farmor och farfar för att sedan äta god indisk mat till middag hos Ingela med mamma och co. Efter allt ätande for jag till Bränderna för att träffa Vicky och Mio och bara mysa med massor av lösgodis hela kvällen. Gamla Vickis och Mio som blivit ett helt år äldre.

På söndagen tog jag första bästa tåg ner till Stockholm och Emmas nya bostad. Underbart att träffa Emma igen o! Tomas lagade middag, vi catchade up och hon hade bakat semlor. På måndagen for jag till ambassaden och fixade mitt nya visum som kom redan dagen efter utan problem. Måndagkväll till Bränderna igen för lite ljusparty, träffade hela Vickans familj plus Tessan! Tur vi inte kramades för mycket då hon fick magsjuka precis där och då . . . Egentligen ett under att jag klarat mig från den hemska sjukdomen hela veckan. Tisdagen bestod av två inte allt för roliga saker på fm men sånt som måste göras, innan jag for till farmor och farfar för att få I mig lunch. Hann också med ett besök I Freluga hos Malin med Irma och lilla Cornelis, myspys och ståhej igen.

Onsdag kom snön och det bara vräkte ner. Mio och jag mös hela dagen tills vi hämtade mamman och jag fick träffa Ström en snabbis. Middag hos Malin och Truls som blivit ett riktigt stort litet charmtroll. Phu… Torsdag? Gjorde stan med Malin och Cornelis sedan gott kött potatis och sås hos pappa på kvällen. Tv-spel med lillebror och så hem till mamma för att sova. Vem fick magsjuka den natten? Theo, som jag spenderat hela torsdag em med. . . Så var det fredag och dagen F. Fika på stan med Stina för att hämta upp mamma från jobbet, fika I Kilafors hos mormor och morfar kl 2, kalas för Emelie med smörgåstårta hos Tessan kl 5. Kalas för fastrarna kl 7. Relaxen kl. 8. Tjoff tjoff tjoff. Underbara dag! Kvällen blev en fullkomligt lyckad perfekt underbar fest! Tjohoo så lycklig jag är för det. Ni vet en sån där kväll som bara är toppen och inget annat. Bad och mys på relaxen, fortsatt fest hos Tess och Jens, ett lagomt Tranan med härlig musik och sedan skjuts hem mitt I natten.

Pizza, gotta och Robinsonfinal med mina favorit-tjejer på lördagen för att sedan få skjuts av min Emma till Arlanda. Nej jag kan inte säga annat än att denna resa var precis vad jag behövde och blev precis vad jag behövde.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar