måndag 22 februari 2010

Dag 3 - 13 februari



Klockan ställd på 6.30 även denna dag, vaknar i ett iskallt rum och det är tom varmare utomhus. On the road kl 7.00 igen. We're in Florida! Bara cruisar vidare på I 95 som faktiskt går hela vägen från Boston till Miami. Från här gick allt jättelätt och det kändes som vi flög fram. Vi sjöng högt och höll utkik efter krokodiler och flamingos. Stannar för frukost på the Waffle house.














Efter en riktigt rolig, oförglömlig och tro't eller ej rätt "lätt" bilresa rullar vi in hos Budget i Miami runt 11.30. Hos mig är lyckan total. Kan ni förstå att jag ensam kört 1505 miles, 2422 km, 242 mil! Det hade aldrig gått utan resesällskapet men jag var så lättad. Bilen hyrd på mig och jag som chaufför, oron fanns där hela tiden och jag kunde inte sluta le eller skutta runt när vi väl var framme.


Tog en taxi ut till Miami beach och SoBe där vårt hotell låg, möts av tre svenskar i entrén. Tog den tre minuter långa promenaden ner till stranden och stötte på lite fler svenskar. Vi gav upp och förklarade oss amerikanska där ett tag. Strand med sand, palmer och turkost vatten, I love it!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar