lördag 11 september 2010

TVnörd

Igår kväll hade jag och kidsen movie night för allra första gången nere i källaren = filmrummet=mitt tv rum. Vi poppade popcorn o de hade de ju aldrig sett förrut så bara det var ju ett äventyr ;) Sedan bäddade vi in oss i soffan, såg på Stuart Little och åt popcorn, värsta myspys. Bebis höll sig tom lugn och kröp runt på golvet by her self. Hon är förresten sjukt när på att gå nu, går stadigt o håller bara i ett finger, släpper man så ramlar hon inte utan fegar och hukar sig ner och sätter sig. Snaaart är hon en stor tjej.

Senare på kvällen kom Julia över, vi drack te och såg på svensk tv. Är man borta så länge som oss gäller det ju att hänga med lite annars är man helt lost sen o har missat händelser för två år. Vi såg på Idol, Boston Tea party och Filip och Fredriks nya dejting program, så sjuuukt pinsamt! Vi diskuterade pengar, rikedom och husköp, ni kan ju kolla in hennes detta inlägg.

Nu kommer snart Nathalie över och vi ska gå på football game på BC, det ska bli hemskt roligt och innan det ska jag försöka hinna köpa en ny kamera, det är inte roligt längre. Ha en nice dag alla ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar