onsdag 5 augusti 2009

Ledig? Ledig!

Fantastiskt, onsdag mitt i veckan och jag är ledig hela långa dagen. Det är ofattbart varmt ute med cirkus 90 F redan kl åtta på morgonen. Har fått iväg barnen nu och ska snart fara iväg och hämta upp den nya tjejen. Få se om hon kanske vill med på bibblan så kan jag låna böcker och sen får det nog bli poolen ett tag, att promenera i denna värme känns inte jättelockande. Så, då ska jag påbörja min lediga dag. Ha en fin dag alla!

2 kommentarer:

  1. Låter ju helt fantastiskt. Otroligt vad mycket du kommer ta med dig när din au pair hos familjen är slut. Måste ju ha blivit mer modig och lättare att ta tag i saker och ting :) Hur går de med de amerikanska körkortet? Hur mycket motsvarar fahrenheit våra celcius? :)

    SvaraRadera
  2. haha jo har dom pool och allt kan jag tänka mig att de är lite annorlunda än lilla bollnäs, har alltid fått för mig att de är kallt i boston, ligger de vid detroit eller har jag helt fel. haha. Skulle vilja åka till usa jag med, vartsomhelst, men just för att hela samhället verkar vara så mycket annorlunda än sverige med tydligare klasskillnader m.m. Hur är folket på orten då, snobbig, vänlig, social och tar kontakt? Okej,förstår att de kan vara lite körigt med nytt barn i familjen och allt. Men är väl kanske ingen brådska med körkortet ändå, du har ju jobbet kvar i vilket fall :)

    SvaraRadera