söndag 23 augusti 2009

Worster - om jag får säga det själv

Packade en liten bag och tog tåget till Sara igår, hon bor i en stad som jag inte kan uttala namnet på, det låter ungefär som i rubriken här men stavas inte alls på det viset. Lugn trevlig helg med sällskap, såg på Hannah montana the movie igår med "hennes barn" och efter det He's just not that into you, för andra gången, och bara halva filmen än en gång. Är den så dålig? Nej jag tror den är rätt så jättebra, jag bara alltför trött hela tiden. Hennes äldsta tjej påminner mig förresten så mycket om min Lizzie, dags att fara och hälsa på snart känner jag.

Idag blev det en snabb shoppingtur som resulterade i en ny klänning/tröja/linne. Efter hemresa och svettig fem-minuters promenad från the T hem hoppade jag in i duschen och kilade sen iväg på min första lobester feast, eller clam shower (?). Ja det där ordet shower har jag inte helt grepp på, men ni vet baby shower, bridal shower.. Kanske betyder det lite "skiva", ni vet som kräftskiva? Haha, who knows?! Hur som helst var där en hel del människor och massor av mat. Fick en liten tygpåse med musslor, hummer, potatis och majs i, på sidan var det supergoda räkor - äkta Boston hummerfest sas det.

Efter det var det dags att ta tag i en storstädning och jösses så skönt det känns att ha det gjort, rent och frächt för ett tag. Blekta handdukar och lite inramade foton i ramarna jag och Matilda målade i veckan. Ordning och reda i garderoben, rensade tidningar och allt skräp kastat. Nu ska jag läsa några sidor i The memory keepers daughter, en bok som jag troligen kan rekomendera för än så länge är jag fast.

Hoppas ni haft en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar