tisdag 29 april 2008

Jobba jobba jobba

7.00 ring ring ring. Kan jag jobba idag? OM Jag kan! 7.15 var jag på plats på förskolan, snabba puckar här. Så idag har jag varit på mitt gamdagis där alla känner mig, med 3-5 åringar och det har varit riktigt roligt. De hade tvärgrupper på fm och jag fick ha en grupp eftersom båda som hade den gruppen var sjuka. Vad läser jag för kurs nu? Utomhuspedagogik. Gissa vad vi gjorde...? Vi gick såklart ut i skogen och jag provade lite saker jag fått lära mig med dom. Så ruskigt roligt att få testa det vi precis pratat om! Jag tror dom tyckte det var rätt skoj med... Så tog jag på mig en stängning imorn också, var visst ingen som ville stänga valborgsmässoafton? :) Men det blir nog inte så himla sena barn och jag vet vad jag ska göra under kvällen så det är lugnt. Malla behöver pengar! Ser mörkt ut med sommarjobb, mörkare o mörkare för varje dag som går. Huu. Nog tjatat om det igen. De ringde från Ume-förskolan imorse med, men då var jag redan uppbokad och förresten 42 mil bort!

Nu ska jag se över vad jag ska ta för kläder på mig imorgon, både kväll och dag, så jag har det klart. Snabba puckar imorn med! Förresten, det viktigaste! Jag har ju varit till Trulsen ikväll, och HUUUR söt som helst. Det var då den sötaste Truls jag nånsin har sett! Och vilken snäll, och go, och lukta gott, o mjuk.. Vilken onge! Jag kidnappade ju barnet från Malin och kramades mest hela tiden... Visst, det var trevligt att träffa Malin med såklart, hon var sig lik :)

Har hunnit med en sväng på stan med Vickan, en stund hemma hos Tessan och middag hos farmor och farfar med. Inte illa för att ha varit "hemma" sisådär ett dygn! Nu är det natta, natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar