lördag 17 juli 2010

Hun - Friday

Idag for vi på utställning på fm, arts and crafts från lokala artister visades upp o såldes i ett stort tält på farmen. Där fanns mycket fint av olika slag och när barnen lessnat lekte vi i lekparken.

Vid noon for vi till D o A s vänner som hade ett helt fantastiskt hus och var jättetrevliga. Jag o twinsen hoppade snabbt i poolen vilket var skönt idag då solen gassade. Fick en rundtur i huset som var ruskigt fint, stilrent, mysigt och jag älskade alla små detaljer. Fick grillat allt möjligt, tomat mozarella sallad o annan sallad till lunch, och varför inte ett glas sangria med det? Den var nästan i klass med Beas... Efter det badades det lite till och det kom mer folk, detta var då gayvännerna o tänk er åtta män sitta o diskutera Housewifes of new jersey med en kvinna - såå himla roligt! Well vi hade en toppendag o kidsen var i himmelriket då det fanns nybakta kakor o brownies..

Då vi kom hem var det dags att packa, alltid lättare då man åker hem för då ska ju allt med. Nu är bil o packning tillbaka på fastland o vi följer efter imorn bitti. Efter barnen somnat ikväll har jag ätit svärdfisk och sett på friidrott. Tack o slut på nantuckey för den här gången, kanske kommer jag tillbaka snart?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar