måndag 30 augusti 2010

Breaking news

Halli hallå här är Malla som nu tänker släppa lite glada nyheter! För 1 år och 4 månader sedan, i april-maj hade jag mitt första besök från Sverige här i staterna, två månader senare, i juni-juli hade jag sedan mitt andra besök. Två(4!) besök på mina fyra första månader alltså och sedan har det varit lugnt. Jag var ju själv till Sverige i januari för att hälsa på och skaffa ett nytt visum och sedan har tiden rusat iväg här borta med mina älskade vänner, samtidigt som jag saknat många kära vänner som befinner sig utspridda över världen. Så för någon vecka sedan fick jag höra om några som var sugna på att komma hit (igen) och nu idag är allt klappat och klart; Jag ska få besök!!!
Redan den 6 oktober kommer Nina inflygandes från Tyskland och stannar i tio dagar, åh så jag längtas och det är inte ens långt kvar. Hon blev en nära vän på de fyra månader vi hann med innan det var dags för henne att lämna USA och fara tillbaka till Tyskland. Ska bli så sjukt roligt att träffa henne igen, speciellt som hon kommer tillbaka hit där hon faktiskt också bott i ett år, hon känner folk, hon hittar och hon kan grejen.
Nästa besök är bara en månad senare och då kommer kära mamma en snabbis från den 3 november - 9 november. Hon har varit här förrut och träffat barnen då de var knappt 2.5, nu kommer de vara nästan fyra plus att vi har lilla bebis som kommit. Åh ska bli så roligt att visa henne allt igen och jag måste säga att jag nu hittar, kan och vet betydligt mycket mer efter 18 månader (kommer vara 21 månader då) än vad jag gjorde efter 3...

Så det var mina galet glada nyheter! Det finns faktiskt en del saker inplanerade nu så vi drar en liten sån lista...
2/9-5/9 åker vi till upstate NY, the Adirondacks där HM's pappa har ett hus mitt i ingenstans där vi ska gå på hikes, fiska, plocka bär och leva lantliv som jag förstått det.
18/9 lördag börjar jag ta mina sista 3 credits genom Massbay, på kvällen är det stor grisfest här hemma
24-26/9 far jag till Niagara fallen och ska bo på den Kanadensiska sidan så jag ska "utomlands"
2 och 9 oktober är det skola på lördagarna igen
6/10-16/10 är Nina här!
3-9/11 är mamma här
6/11 är det första Lucia träningen, ja, jag längtas ;)
13/11 kommer jag tänka på mina vänner Malin och Malin som är på Håkan och där skulle jag med varit. Någon som vill ha en biljett?
6-9/1 åker vi till Disney world i Florida
Under hösten ska vi också hinna med att besöka Texas, jag skulle också sjukt gärna vilja få till en sväng till San Diego och Chicago. NYC i juleskrud ska jag garanterat se en gång till då jag har chansen med. Well en hel del att se fram emot här och nu känns det plötsligt som att tiden går sådär sjukt snabbt igen.

1 kommentar:

  1. Jag tycker du borde komma hit och hälsa på, alla har inte råd att åka världen över :) Skulle behöva en dos malin känner jag..

    SvaraRadera