måndag 20 december 2010

Det ordnade upp sig

Tänk att måndagen styrde upp sig ändå. Jag o E hade en riktig mysstund här i sängen där hon viskade fram "tååådimpen" o ville leka, klämde i sig två clementiner och skrev långa brev på min dator. Sedan gick vi upp vid 3.15 för att äta lite mer snacks, då började det bli riktigt vitt på marken och så poff försvann elen. Well det gjode inte så mycket då för det var fortfarande hyffsat ljust ute, blev lite svårt att väcka twinsen utan att kunna tända alla lampor men W flög såklart upp o kollade ut genom fönstret. Utrustad med ficklampor gick vi ner i förrådet och letade fram overaller, handskar, täckbyxor och stövlar för att ge oss ut och leka. Vi åkte stjärtlapp, hade snöbollskrig och skottade i de 3 mm som då låg på marken ;)

Hm, vad är det här för konstigt vitt där ute? När vi gick in för att äta middag vid 5 hade elen fortfarande inte kommit tillbaka så det blev PBJ till middag med massor av tända ljus, myspys, vi fixade också ett bad med tända ljus och ficklampor innan det blev film på laddad dator och tillslut vid 6.30 efter 3 timmar kom elen tillbaka.
Just nu är det nog snarare 3 cm än 3 mm snö ute och jag vet någon som kommer vara lycklig då han vaknar imorgon (okej, jag med).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar