onsdag 26 november 2008

Hon är positiv innerst inne...

Jag har ingen riktigt mörk dag som många andra verkar ha just idag, men jag har haft mina nerdimpar och jag känner mig inte som en bra människa, så får det väl vara ibland?

Jag har jobbat idag och det känns inte helt rätt, att jag ska jobba imorgon med känns ännu mer fel men ja, jag är helt enkelt inte bra. När de får ha mig där och de frågar mig när jag kan komma och när jag behöver gå.. Det kallas flexibla arbetstider eller? Så det blir en kort dag imorgon.. Jag har dock inte varit helt på latsidan med plugg idag och det tackar jag mig själv för, checkade in 16 och tänkte börja runda av nu… Lång dag, mycket gjort! Eller? Det känns som det inte blir något gjort alls… Fast jag gör saker hela tiden och det händer ju faktiskt mycket men det leder som inte någon vars. Hittade en fin dikt imorse som någon diktat ihop när den var i samma sits som mig just nu, förtvivlan, stress, oro men också lite lite glädje över att det finns ett slut nånstans långt långt där borta. Jul känns inte kul, men bättre nu när Emma fixat handledning på tele istället för en tvångsresa till Umeå. Well, I guess this is life… Jag började ju inlägget med att jag inte är så deppig idag, och faktiskt inte, men detta blev ett väldigt tråkigt inlägg… Jag är mycket gladare nu än jag var för ett tag sedan, det finns mycket att vara glad för och positiv det försöker jag ju alltid vara, nej jag har inte tappat hoppet! Jag tror faktiskt egentligen att det är rätt lugnt, vi är så himla duktiga! Emma är tokflitig och duktig på alla sätt och vis och jag försöker hänga med så gott jag kan. Saker som inte har sagts innan kan inte ändras sedan, that's it! Det skulle ju vara helt omöjligt..

Fakta kvarstår dock, jag är ingen vidare vän. Jag har vetat det ett tag och jag försöker så gott jag kan, jag vet helt enkelt inte vad det beror på. Jag är inte en sån som gillar att prata bakom ryggen och snacka skit, jag för inte vidare en hemlighet och jag försöker att inte vara elak. Ändå är jag inte vidare bra, det är något annat, det där med att visa kärlek o tacksamhet har väl aldrig riktigt varit min starka sida.. Men som sagt, jag kämpar på! (Det kändes nästan som lite Meredith snack här, jag bommade Greys idag då jag var helt uppslukad av plugg, iofs missade jag förra veckan med så!) Nehej vet ni vad, nu ska jag faktiskt sussa! Oj, måste ju tillägga här att klockan är 22.46 så ni inte tror jag kastar in och lägger mig redan tio i nio.

4 kommentarer:

  1. haha syftar du på emmas inlägg? ja fattade nada så då e vi två :P

    SvaraRadera
  2. http://recept.nu/1.124222/leila_lindholm/bullar/mammas_supergoda_saffransskorpor

    här har du en länk till saffransskorporna :)

    SvaraRadera
  3. ett väldigt dåligt förslag a dig tycker jag :)

    SvaraRadera
  4. en suverän vän kan man väl vara ändå toka :) jag tycker ckså att det kan va jobbigt att visa känslor å så för vännerna fast med alkohol i kroppen är det lätt, dåligt haha...
    Men du, en riktigt vän visar ju faktiskt kärlek hela tiden genom att finnas där och som du skriver inte gå bakom ryggen på en, vara elak osv. Jag tycker då allt att du är en helt suverän vän även fast du inte hånglar upp mig å säger att du älskar mig :) Jag vet helt enkelt att du älskar mig :P

    SvaraRadera