söndag 16 november 2008

Redan på plats

Igår sedan vi varit på step muskel fick vi en idé om att kanske fara söderut redan då, tänkt & sagt, så blev det! Kom iväg nån gång mellan 13-14 och hade en kamp mot klockan, skulle hinna till biltema innan de stängde kl 17, det klarade vi med tio minuter men där fanns såklart inte det vi var ute efter! Precis när vi lämnade Ume började snön falla, det blev vitare och vitare, mer och mer snö hela vägen ner mot Sundsvall. Vissa bitar snöade det riktigt mycket och var inte jättelätt att köra. Svängde in på birsta och när vi for därifrån var det inte längre nå snöoväder.. Men halt, riktigt halt. Så oerhört skönt det känns nu att vara här redan, jag är så fruktansvärt less på vägen Umeå-Bollnäs.

Och vad väntar i veckan? Imorn är jag uppbokad av plugg så gott som hela dagen, sen får vi se hur det blir av resten av veckan. Ikväll ska jag på bandy ;) Nu är det herr slalom på tv:n.

1 kommentar:

  1. öppna på fm e ju bara för bebisar vettdu :P det e ju bättre att du sänder ett när du e fri från arbeten onsda efter 15 e vi iaf hemma, såg attd va lång dag imorn så då blir d lite sent å gnälligt för irmas del.

    SvaraRadera