onsdag 10 september 2008

En blomma till en vän

Skolan har inte tillägnats en enda minut idag, ska jag ha skuld för det? Jo, egentligen antar jag, men det tänker jag inte ha för gud så skönt det varit! Sedan vi kom upp förra söndagen har jag varit på universitetet varenda dag, plus att det inte varit många lediga stunder då jag varit hemma, så det var allt på tiden. Börjar dock må lite dåligt över det och oroa mig över redovisningen imorgon. Egentligen ska det väl inte vara något problem men vi ska i gestaltande form visa hur vi förstått böckerna, att få med två böcker på vardera ca 300 sidor i en gestaltande redovisning som ska vara i 30 min och där diskussion även ska ingå. Hur låter det? Rätt svårt att få med allt, Ja! "Det finns inga fel" sägs det, men det märks väldigt tydligt att vissa tycker nog allt att det finns det ändå. En gestaltande redovisning för oss förskollärare innebär något lite "roligare" och kanske rentav fjantigt, så är våran redovisning men jag tycker vi fått till det ruskigt bra. Frågan är om de som ska se den tycker det? Det jobbiga här är att vi aldrig haft denna handledare förrut så man vet inte vad hon förväntar sig, det kan skilja sig så himlarns mycket.. Nä men hu, nu blev det ju pluggsnack, det var inte meningen!

Jag har haft en trevlig dag, tvättade på förmiddagen och på eftermiddagen var jag och Emma på shoppingtur, jag fick med mig hem sex fina blommor så nu ser här lite mer hemtrevligt ut, jag gillar blommor! Och vet ni det bästa? Jag hittade gerbera som krukväxt!! Så nu har jag en kruka med gerberor i min matsal, så vackert så vackert! Det blev fina växter till fönstren med, lite mer gröna men några med inslag av lite vitt, sånna där blommor som är bra för luften inomhus valde jag. Blomexperten!

Sedan tycker jag det blev en trevlig kväll här hemma, Emma kom med hit och åt fiskburgare och kikade på tv'n. Tänk alltså att man är rätt "färgad" tom till underhållningsprogram på tv kopplar vi Vygotskij och börjar diskutera! Hej hå...

Här kommer lite bilder, jag har upptäckt en tidning/häfte som jag nog ska införskaffa så jag kan lära mig lite om min kamera och om att fota, jag kan verkligen ingenting! Men nog borde det gå att läsa, kan jag lära mig om didaktik so why not?! Jag tycker iaf bilden längst ner är lite cool. Plus att gerberor är så himlarns fina! ...Emma också då ;)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar