måndag 12 maj 2008

Nytt

Det blev sommar på bloggen redan nu, tjolahopp! Men så fina färger jag hittade! :) Tycker ni inte? Lena har också fått en sommarblogg.. där blev det också spännande färger ;P

Tiden sprang iväg idag med men som tur var insåg jag det tidigare än de senaste dagarna. Får bli sängen tidigt ikväll. Minns jag rätt ska jag vara utanför Universum klockan åtta imorn? Får nog lov att kolla upp det så jag kommer i tid..

Jag har ändå varit lite duktig idag, har läst cirkus 100 sidor i Känslans intelligens, men har ändå mer än hundra sidor kvar... Jag har pluggat fåglar i nån timma, lyssnat på ljuden och läst om dom. Och så har jag fått till litelitegrann till slutprojektet. Ja inte helt dåligt! Men så har jag suttit hela dagen lång också. Det var meningen vi skulle ha klassfest på onsdag men så verkar det skita sig, synd eftersom jag var riktigt taggad! Får hoppas att det löser sig ändå..

Nu ska jag se på lite tv, den har inte fått vara på på hela dagen! Jag tänker på miljön ;) Imorn ska vi ut till Fido och planera lägerskola, kanske får vi prova på kamratbanan också, sånt är skoj! Något som är mindre skoj är att det visst kryllar av ett djur där, fytusan säger jag. So long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar