måndag 12 november 2007

Till Tomten

  • Digitalkamera, min vill inte riktigt fungera som den brukade...Jag vill ha en som tar foton snabbt
    En plattång, mitt hår har en förmåga att bli aldeles för tjock och korkskruvit så det är på tiden nu!

  • Strumpor, tråkigt med sant, jag behöver massvis av dom faktiskt! Men inga sportsockor typ intersport här tack, tunna eller sportsockor formade efter foten som motverkar skavsår, sånna skulle jag verkligen vilja ha faktiskt!

  • En mp3-spelare, eller iallafall en radio så jag kan lyssna på rix morron zoo när jag går till skolan, min har lagt av.

  • En bok kan man ju önska sig, gärna Camilla Läckberg, jag har läst Isprinsessan och Predikanten så hellst inte nån av dom.

  • Vad mer? Jag kan fylla på eftersom.. En vit jul står rätt högt på önskelistan också.
    Men högst upp på önskelistan står ändå en New York resa...

Så då var den ihopknåpad också! Jag är seg idag och har huvudvärk igen, är täppt i hela huvet så det är väl därför.. undras om mamma har nå rinexin hemma som hon kan skicka med tjejerna upp? Det vore trevligt... Det blev en prommis till maxi idag iaf, hittade ingen radio på el giganto, hallå, sånna där billiga små grejer borde väl finnas överallt? Eller är det helt ute med radio? Sen har jag läst lite och ska läsa lite till nu, det är inte helt ointressant så! Det är bra att ligga lite före såhär i början, fast det är ju inläsningsdag idag så egentligen ligger jag väl inte före. Tjohej. Förresten får önskelistan ligga här brevid och bli påfylld fram till jul nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar