måndag 2 mars 2009

School closed

Hade jag haft äldre barn hade jag istället för att skjutsa dom till skolan idag fått vara hemma och hitta på lekar, kanske gått ut i snön och gjort snögubbar? Istället har jag varit inne hela dagen lång med min lilla bebis som jag nu fått hålla! Så klart, eftersom jag jobbat. Har matat henne två gånger och fått henne att sova i min famn två gånger... Båda gångerna då jag skulle lägga ner henne i sängen då hon sov vaknade hon och gallskrek, så jag tror hon får ligga kvar i min famn sen när gm åkt hem ;P Hon verkar ju helt klart sova bäst där så varför inte? Well, kan väl vara bra att träna på att sova i egen säng också iofs.

Ja åter till rubriken kanske. Som jag skrev imorse har det kommit en del snö inatt, och nog har det fortsatt snöa under dagen men allt som allt så har det absolut inte kommit mer än en dm. Nu vet jag ju inte helt noga eftersom jag inte varit ut men ja, det ser inte så mycket ut men det är vitt. Hela dagen har de snackat snowstorm på tvn och det har rullat i bild vilka skolor som varit stängda - förmodligen alla! Tom i NYC - Manhattan - har skolorna stängt idag, det har inte hänt på år! Det beror på skolbussarna fick jag förklarat för mig men vadå... Lite snö har väl ingen dött av? Då är det värre med mycket snö... Kanske någon har dött av lite snö också iofs. Här var plogarna ute tidigt imorse iaf så vägarna är rensade, det borde alltså inte vara något problem?

Kanske ska skriva lite utan å ä ö nu sa ni far kanna att jag verkligen ar har borta. For det kan jag tala om att jag kanner nu. Jag skrev ett mejl igar och fick svar idag, precis det svar jag trodde jag skulle fa sa det hander formodligen ingenting. Jag vantar och ser, det kan ju bli battre! Det ar ju ingen som ar elak pa mig eller sa, de forsoker ju verkligen men ibland funkar inte personkemin och livsstilar vettni. Sant tror jag mycket pa! Okej Stina, var det battre sa? :) Har en fraga, hur manga bloggar kan man ha? haha, jag tankte att det blir ju mycket skitsnack har och tom kanslor, hor o hapna! Kanslor fran Malla! Kanske skulle gora en blogg kopplad till denna mer om aupair o usa..? Ah, kanske helt onodigt iofs. Haha, vilka oerhort viktiga tankar. Nu ska jag nog fa lite middag snart, crepes! Sen ska jag forsoka fa se pa lite tv, gossip girl o one tree hill! Jag har ju ingen tv pa mitt rum. Kanske far aka till J och se det annars ;) Hoppas alla haft en bra dag, speciellt Malin som gjort forsta dagen efter mammaledighet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar