onsdag 18 mars 2009

Värme

Vi har faktiskt 17 grader varmt ute nu, hur står det till hos er? Varmt och skönt och då är solen inte ens riktigt framme utan bakom tunna små moln just nu. Jag är ledig fram till kl fem och har varit ute en sväng, prommis i solen utan jacka, var på några affärer utan att direkt handla något och vandrade hemmåt. Jag och barnen gick ut direkt efter frukost idag och stannade där tills jag fick locka in dom med lite äppeljuice så jag kunde byta kläder på dom. Vi hittade nämligen en vattenpöl ute och gjorde geggamoja, tjoho! Det resulterade i skitungar.... ;P Jag plockade fram nya brallor men då temperaturen var i "lower 60" tyckte mamman de skulle ha svalare kläder. Alltid svårt det där att veta vad som är lagom. Jag har svårt för det då jag jobbar på förskola med men man vänjer sig väl lättare när man lär känna barnen osv.

Har träffat två aupairer och några barn idag, mammans bästa vänner har en varsin aupair, ena från Tyskland och den andra är det fortfarande okänt var hon kommer ifrån. Först var budet Sverige, vilket visade sig inte vara sant. Så hörde jag ryktas om Dutch men idag så pratade den mamman om hur mycket större Sverige var än Danmark så nu misstänker jag att tjej är dansk. Dutch och Danish är ju nästan lika... Jag hade kunnat fråga men tänkte inte på't! Förhoppningsvis och förmodligen träffar jag dem fler gånger. De verkade trevliga men det är ju svårt alltså... Nu är den stora frågan om jag ska träna lite eller bara slappa fram till jag "går på" igen, tror de blir slapp, o så lite träning ikväll ist. Latoxe ;)

2 kommentarer:

  1. Halloj!
    Va skönt att det går bra för dig! Vi har kanonväder här hemma oxå. Solen skiner från en klarblå himmel så man får nästan vårkänslor. Jag har ju åkt på ryggskott igen, men ska ut o ta mig en liten promenad i solen om ett tag.

    Ha det så bra!

    Kramar från faster Helena

    SvaraRadera
  2. Jag vill också kunna gå ute utan jacka och bara mysa i solen! :-) Visst solen skiner här också, men den är inte lika varm.
    Höll du tummarna för mig inatt? Det känns inte alls bra, men finns ändå hopp på att jag ska få godkänt :-)

    Det där med kläder är ju jättesvårt! Jag vet ju knappt själv vad jag ska ta på mig :-) Du lär dig nog snart :-)

    Kramar!

    SvaraRadera